Lele Marianna, kozmetikus

2003 óta, pályafutásom alatt a kozmetikai problémák széles spektrumával találkoztam már, így mindenki számára ki tudom választani a megfelelő kezelést.

 logo2019A nagy múltú WEYERGANS cég termékeivel végzem munkámat. Hangsúlyt helyezek arra, hogy megfeleljek a mai szakmai világ elvárásainak, ezért rendszeresen bővítem ismereteimet az új technológiákról, eljárásokról, készítményekről, kezelési módokról és azok hatásairól. Csak kozmetikai szolgáltatást nyújtok, így biztosítva a kezelésekhez szükséges csendet és nyugalmat.

Szeged közlekedésileg kiemelt helyén a Csongrádi sgt. 70/B. szám alatt várom szépülésre vágyó Vendégeimet. Rugalmas nyitva tartással bejelentkezés alapján, az egyszerre egy Vendég elvét követve nyújtom szolgáltatásaimat.

kepAbban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munkámmal hozzájárulok a kiegyensúlyozott belső világ megteremtéséhez. Kezeléseim  során nem csak a test újul meg, hanem a lélek is. Vendégeim teljesen megnyugodva, kipihenve és feltöltődve vetik bele magukat a mindennapokba.

Minden eljárás, kezelési módszer kialakításánál figyelembe veszem Vendégeim igényeit és adottságait. Az egyes kezeléseket úgy építem egymásra, hogy mindenkinél a lehető legjobb eredményt érhessem el. Törzsvendégeim hűsége számomra megtisztelő, ezért folyamatos akcióban részesülnek, amelyet mindenkinek személyre szabottan alakítok ki.

Kérem tekintse meg honlapomat és ha felkeltette az érdeklődését, hívjon most, várom jelentkezését!

Töltődjön fel és szépüljön nálam!