Tinédzserek

Tinédzser önbizalom növelő kezelés

Arckezelés

 • -letisztítás, elhalt hámsejtek eltávolítása
 • -masszázs, gőzölés
 • -manuális tisztítás (miteszerek eltávolítása nyomkodással)
 • -fertőtlenítés
 • -ultrahangos kezelés (nyugtató hatású pakolás)
 • -pórusösszehúzó pakolás

Steril gyantázás

Választható részek:

 • -láb- térdig vagy végig, kar, hónalj, fazon-bikini vagy intim, arc

Szemöldökigazítás

 • -az arc formájához legoptimálisabb fazon igazítása
 • -a haj színével megegyező árnyalatban esetleg színezni a szemöldökszálakat

Otthoni ápoláshoz tanácsadás

 • -általános higiénia arc és testápolási tanácsadás
 • -otthoni bőrápoláshoz ajánlott kozmetikumok bemutatása
 • -otthon elvégezhető egyszerűbb praktikák ismertetése

TINÉDZSEREK A KOZMETIKÁBAN.

A testi változások a legszembetűnőbben a kamaszkorban. Óriási testi-lelki kavarodással jár, míg a gyermeki test felnőtt testté érik. A legelső megrázkódtatás, amely éri a tinédzsereket az, amikor észreveszik, hogy gyermeki testük gömbölyödik, verejtékezni kezd és mindenhol zavaró kiütések jelennek meg. Úgy érzik, nem urai többé testüknek, ez félelemmel tölti el Őket és befelé fordítja a kamaszokat. Órákat töltenek a fürdőszobában, ahol zárt ajtó mögött nézegetik magukat, akaratuk ellenére növő szőrszálaikat számolják, vagy csak a levegőbe bámulnak..

A tinik amúgy is problémás életükben központi szerepet kap a „Hogy nézek ki!” felkiáltás. A serdülőkor jelentős része szenved, ha tükörbe néz.

Ami számít, hogy milyen a bőrtípus és a bőrprobléma. Nem minden tini egyforma, nem mindenki zsíros bőrű és pattanásos. Vannak tinik, akik pl. ekcémásak vagy csak szimplán szárazabb a bőrük.

Az időben elkezdett pattanáskezelés azért fontos, mert megvédi a bőrt olyan hegek és sebhelyek kialakulásától, amelyeket felnőtt korban már nagyon nehéz eltüntetni.

Időnként ki kell tisztítani, de nem tanácsos a pattanást házilag kinyomkodni. A műveletet inkább kozmetikussal érdemes elvégeztetni, elég egy hónapban egyszer.

A testszőrzet megjelenése további undok gondot jelent. Ma többnyire a csupasz, szőrtelen testet fogadják el divatosnak. Emiatt szinte kötelezően szőrtelenítik magukat MINDENHOL! Bár a felnőttek nem értik, hova ez a nagy sietség, mégis ajánlott a tinédzsernek segíteni, máskülönben önállóan kezd neki.

A tinik világa elég különleges, ezért itt különösen fontos a megfelelő kezelések kiválasztása.

A tini kezelésre mindig több időt szánok, hogy legyen idő a tininek nyugodtan megismerkednie velem és a környezettel. Az Ő esetükben természetesen van lehetőség, hogy a kísérő felnőtt is ott legyen végig a kezelés során. Sőt, ha igény van, akkor egy külön (díjmentes) konzultációs időpontot is meg tudunk beszélni, és csak ismerkedünk, illetve átbeszéljük a kezelést.

Ha szeretnénk, hogy könnyebb sorsa legyen a tininek, ha szeretnénk, hogy magabiztosan teljesítsenek a megnövekedett igényekkel szemben, akkor vegyék igénybe a Tinédzser önbizalom növelő kezelést..

A Tinédzser önbizalom kezelés segít, ha nem tetszik az, amit a tükörben látunk.

A pattanásosság és szőrnövekedési változások szorongást, szégyenérzetet, gátlásosságot okozhat, aminek a jelentőségét nem szabad lebecsülni.

Aki nem érzi magát elég szépnek, elég „trendinek”, az gátlásokkal küzd. Ezek a gátlások azonban feloldhatóak és megteremthető a testi-lelki egyensúly.