Orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés. Két különböző készülékkel dolgozom a fülbevaló méretének függvényében.

Már újszülött kortól elvégezhető. Speciális méretű kis pisztoly is van, mely segítségével a babák füléhez is könnyen hozzá tudunk férni. A fülbevaló belövést leggyakrabban csecsemők, kislányok esetében végzem. A kislányoknál – tapasztalatom szerint- szépen meglehet beszélni a gyerekkel, hogy a fájdalom minimális, a füllyukasztás a saját döntésük, kérésükre történik. A belövés utáni esztétikai élmény garantáltan felülmúlja majd a kellemetlenségeket.

100% sterilitás. A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el.

Anti-allergén, nikkelmentes. A fülbevalók káros adalék anyagot nem tartalmaznak, továbbá jóval könnyebbek, mint az orvosi acél fülbevalók.

A fülbevalók orvosi plastic/arany/ezüst titán anyagból készültek. A fülbevalók hátulja orvosi műanyag, mely pillangós-patentos végű. Lezárja a szárat, a szár végén tehát nincs éles pont. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót. A bedugós fülbevalók a hétköznapok legkedveltebb darabjai. Nem csupán praktikusak, de még szépek is.A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal/ gyöngyökkel díszített.Az ékszerek vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok által lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében.

Továbbá:

Vállalom a már korábban rosszul belőtt fülbevaló vagy a súlyos fülbevalók hordása miatt kitágult füllyuk korrekcióját is. Illetve a már meglévő füllyukak mellé szívesen segítek további fülbevalók behelyezésében, akár fél pár belövése esetén is.

6 hét után kicserélhető a belőtt fülbevaló, de ha nem szeretnénk megválni az ékszertől, akkor alkalmasak a további viselésre is.

Fülünk ékessége a fülbevaló. Ajánlom 0-99 éves korig.

Mert a csillogás mindenkinek jár!